نخستین مجمع عمومی شبکه ملی تشکل‌های مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان ایران برگزار شد

نخستین مجمع عمومی شبکه ملی تشکل‌های مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان ایران برگزار شد

نخستین مجمع عمومی شبکه ملی تشکل‌های مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان ایران و پنجمین نشست تخصصی موسسات خیریه فعال در این حوزه امروز در کتاب‌خانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
16/12/1395

به گزارش وبدا، دکتر ایازی، معاون اجتماعی وزارت بهداشت در این مجمع گفت: در معاونت اجتماعی تلاش کردیم با تعامل با بدنه اجرایی وزارت بهداشت، موجبات حل مشکلات موسسات و تشکل‌های حوزه سرطان و دیگر حوزه‌ها در مسیر اجرا و خدمات را فراهم آوریم و الحمدلله بسیاری از مشکلات رفع شده است.

دکتر ایازی در ادامه درباره جشن یکمین سالگرد تشکل غیردولتی اهدای عضو ایرانیان و گستره فعالیت و خدمات انجام شده در این زمینه از سوی این انجمن سخن گفت و افزود: تشکل‌ اهدای عضو ایرانیان در این مدت کوتاه توانسته با حرکت حساب شده و برنامه‌ریزی و جذب افراد توانمند، گامی موثر در این حوزه بردارد. ایجاد شعب استانی و سایت چندزبانه، برگزاری جشن نفس و جشنواره هنرهای تجمسی (که متقاضی خارجی نیز داشته است) از اهم فعالیت‌های این انجمن است.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت افزود: اهدای عضو ایرانیان یک تشکل است و چنین خدمات و هم‌افزایی‌ای داشته است. حال شبکه سرطان با تعداد زیاد انجمن‌های عضو و شناخته‌شده و مهم، خواهد توانست خدمات گسترده‌ای را ارایه دهد چنان چه تا کنون نیز انجام شده است.

دکتر سید محمدهادی ایازی در پایان گفت: با تشکیل رسمی این شبکه خواهیم توانست هم باری سنگین را از دوش مردم گرفتار برداریم و هم دولت را یاری رسانیم و هم جلوی موازی‌کاری و هم‌پوشانی را بگیریم. ما در معاونت اجتماعی به دنبال سلامت جامعه‌محور و حضور و نقش پررنگ مردم و موسسات و تشکل‌ها هستیم.

براساس این گزارش، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو نیز گفت: یکی از مهم‌ترین کارهای دوران وزارت دکتر هاشمی، تشکیل معاونت اجتماعی و حضور دکتر ایازی به عنوان فردی خارج از وزارت بهداشت و صاحب تجربه اجتماعی بالا در این سمت است که توانسته گام‌های بسیار موثری برای نظام سلامت بردارد و نمونه آن همین شبکه و نشست است.

رییس سازمان غذا و دارو در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه دارو در دولت یازدهم پرداخت و گفت: متاسفانه به دلیل عدم پرداخت سهم بیمه‌ها از سوی شرکت‌ها و سازمان‌های بیمه‌گر به نظام سلامت و مراکز بهداشتی و درمانی، طرح تحول سلامت را با چالش جدی مواجه ساخته است و فشار بسیار زیادی را بر وزیر فرهیخته بهداشت و نظام سلامت وارد کرده‌اند و امیدواریم هر چه زودتر با تدابیر لازم از مرز بحران بازگردیم و شاهد پیش‌رفت و بهبود خدمات به مردم باشیم.

سپس دکتر دیناروند، به پرسش‌ها و صحبت‌های حاضران در نشست و انتقادات مطروحه در رسانه‌ها به صورت مبسوط و مدلل پاسخ داد.

دکتر محمد نصیری، مدیرکل خیرین و موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت نیز دستور کار نشست را در دو بخش رای‌گیری برای شورای مرکزی و بازرسان شبکه ملی سرطان و پنجمین نشست تخصصی موسسات خیریه فعال حوزه سرطان با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد.

دکتر نصیری گزارشی از نشست‌های پیشین شبکه و نشست‌های تخصصی و پی‌گیری‌های انجام‌شده در راستای تشکیل شبکه ارائه داد.

مدیرکل خیرین و موسسات خیریه سلامت افزود: برای نخستین بار در سال جاری، هفته سرطان با حضور فعال و ارتباط وسیع تشکل‌های غیردولتی و موسسات خیریه این حوزه از سراسر ایران برگزار شد.

براساس این گزارش در ادامه دکتر ایازی روند انتخابات شورای مرکزی نخستین مجمع عمومی شبکه ملی تشکل‌های مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان ایران را با معرفی نامزدهای پذیرش مسوولیت آغاز و پس از معرفی مختصر نامزدها از موسسه خویش، رای‌گیری با حضور ناظران تشکل‌ها و وزارت کشور انجام شد.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت به قرائت نتایج آرای گرفته شده برای تشکیل شورای مرکزی و هیات مدیره شبکه ملی تشکل‌های مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان ایران به شرح زیر پرداخت:
تشکل‌ها و موسسات امید ارومیه، ریحانه اردبیل، آرین آمل، ولی‌عصر تهران، هرندی اصفهان، حمایت از بیماران سرطانی کردستان، مهیار تهران، انجمن امداد سرطان ایران بابل، محب سلامت کاشان، مهر سهیلا، مهرآیینان مهر کرمانشاه، مهرگان مراغه، امدادگران عاشورا، و کومش سمنان به علاوه هیات موسس متشکل از بهنام دهش‌پور، محک، امید فارس، حمایت از بیماران سرطان رضای اصفهان، آلا، فرهاد و نور به عنوان شورای مرکزی انتخاب شدند. موسسات و تشکل‌های امام حسن مجتبی بیمارستان فیروزگر تهران، حمایت از بیماران ایرانیان اصفهان، خیریه سید محمدحسین رضوی، حمایت از بیماران سرطانی اصفهان و کانون سرطان همدان به عنوان اعضای علی‌البدل شورای مرکزی انتخاب شدند.

موسسه امدادگران عاشورا نیز به عنوان بازرس اصلی و نشاط سنقر کرمانشاه به عنوان بازرس علی‌البدل برگزیده شدند.
هیات مدیره نیز از موسسات بهنام دهش‌پور، محک، نور، آلا، ریحانه اردبیل، نسترن مشهد و کمک به بیماران سرطانی شد و موسسات آرین، فرهاد و حضرت ولی‌عصر نیز به عنوان علی‌البدل انتخاب شدند.

گفتنی است در نخستین مجمع عمومی شبکه ملی تشکل‌های مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان ایران که در کتاب‌خانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور فعالان حوزه سرطان تشکیل شد، دکتر مصطفی جمالی، مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد معاونت اجتماعی، دکتر علی مطلق، رییس اداره سرطان وزارت بهداشت، و دکتر رضا ملک‌زاده، رییس گروه نظارت و ارزیابی و انجمن‌های دوستی و بین‌المللی امور سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت کشور (به عنوان ناظر و نماینده وزارت کشور)، نیز حضور داشتند./230/205

 

منبع : پایگاه خبری- اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی